donderdag 13 november 2008

Taj Mahal at sunset


Taj Mahal at sunset
Originally uploaded by betta design

Het viel niet mee om een foto vanuit Flickr in mijn blog te zetten. Ik heb uiteindelijk mijn blog account bij Flickr aangemeld, en zit nu vanuit Flickr deze tekst te schrijven, en ben benieuwd of het zo gaat lukken. Wat de afbeelding betreft, ik vind dit een prachtige foto van het mooiste gebouw dat ik ooit gezien heb.

4 opmerkingen:

Manu's Blog zei

Ik kreeg laatst nog een aladin vraag over hoe groot de vijver was voor de Taj Mahal. Ik heb het zelf maar opgemeten met Google Earth, want ik kon het verder nergens vinden.

Manu

Julia zei

Staat er prima op! Goed gedaan betaweta.
Ben je daar geweest? Kun je me vast wel eens iets over vertellen, lijkt me prachtig.

Anne-Marie zei

Wat een leuke reacties, bedankt! Ik zit me nou wel af te vragen waarom iemand nou de afmetingen van die vijver wil weten... heb je dat nog te horen gekregen Manu?
Ja Julia, ik ben daar inderdaad geweest, was 3 dagen in Agra, en ben iedere dag een keertje bij de Taj Mahal wezen kijken, zo mooi was ie. Maar het is al weer jaren geleden dat ik in India was, maar het is echt een heel bijzonder land om eens naar toe te gaan.
Henk, wat een geweldige plek om je verjaardag te vieren. Alleen toch geen last gehad van Delhi-belly?

Anne-Marie

Manu's Blog zei

Ik weet niet waarom de vraagsteller dat wilde weten, hij wilde het gewoon weten, en tja, hoe moeilijker het vindbaar is, des te uitdagender wordt het om het antwoord te vinden. Hele boeken zijn er over geschreven, maar blijkbaar heeft niemand ooit de moeite genomen om het op te meten, dus heb ik het, op afstand, maar zelf gedaan. Ik zal je de vraag per email doorsturen.

Manu